Politica de confidențialitate

Introducere, cine suntem?

Tellurium Q (TQ) este o companie înregistrată în Anglia și Țara Galilor cu numărul de înregistrare 06973055. Sediul nostru este la Tellurium Q Ltd, The Willows, Bonds Pool, Langport, Somerset, TA10 9QJ, Regatul Unit. Tellurium Q (TQ) este lider în industrie în proiectarea și fabricarea cablurilor HiFi de ultimă generație.

TQ deține și procesează informații despre clienți, furnizori și alte persoane vizate în scopuri administrative și comerciale. Atunci când manipulează astfel de informații, TQ și tot personalul sau alte persoane care procesează sau utilizează orice informații cu caracter personal trebuie să respecte Regulamentul general de protecție a datelor (GDPR) din 25 mai 2018. În rezumat, acestea afirmă că datele cu caracter personal vor:

să fie procesate corect și legal,
să fie obținute într-un scop specific și legal și nu vor fi prelucrate în nici un fel incompatibil cu scopul,
să fie adecvate, relevante și nu excesive în acest scop
să fie exact și actualizat,
Fiți accesibil la cerere
să nu fie păstrat mai mult decât este necesar în acest scop,
să fie procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate,
să fie protejat împotriva prelucrării neautorizate și a pierderii, deteriorării sau distrugerii accidentale,
să nu fie transferat într-o țară din afara Spațiului Economic European, cu excepția cazului în care țara respectivă are niveluri echivalente de protecție pentru datele cu caracter personal, cu excepția circumstanțelor specificate.

Misiunea noastră de confidențialitate Statement:

La TQ, apreciem încrederea acordată în noi de clienți, furnizori și colegi care ne oferă datele lor personale. Securitatea datelor este una dintre cele mai înalte priorități și ne propunem să fim cât mai clari cu privire la ceea ce facem cu datele personale și de ce le facem. ”

Această politică stabilește baza pe care orice date personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați, vor fi procesate de noi. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații pentru a înțelege practicile noastre privind prelucrarea datelor dvs. personale și modul în care le vom trata.

Definiții

Operator de date - Un operator stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal

Procesor de date - Un procesator este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în numele unui operator

Persoană vizată - Persoană fizică

Date cu caracter personal - GDPR se aplică „datelor cu caracter personal”, adică orice informație referitoare la o persoană identificabilă care poate fi identificată direct sau indirect prin referire la un identificator. De exemplu, numele, numărul pașaportului, adresa de domiciliu sau adresa de e-mail privată. Identificatorii online includ adrese IP și cookie-uri.

Prelucrare - înseamnă orice operațiune sau set de operații care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea , divulgarea prin transmitere, diseminare sau punere la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Cine este operatorul nostru de date, care ne contactează - Operatorul nostru de date este directorul general al TQ, Geoff Merrigan, în cazul în care aveți întrebări cu privire la datele dvs. cu caracter personal datele noastre de contact sunt: ​​Tel: +44 (0) 1458 251 997 sau e-mail: pam@telluriueq.com

Scopul (scopurile) prelucrării datelor dvs. personale -
Noi folosim datele dvs. personale în următoarele scopuri:

Informații despre servicii

Categoriile de date personale în cauză -

Cu referire la categoriile de date cu caracter personal descrise în secțiunea de definiții, procesăm următoarele categorii de date

Date personale Numele, adresa de e-mail, numărul de telefon al companiei, adresa IP statică, funcția, adresa companiei

Am obținut datele dvs. personale de la dvs. direct

Care este baza noastră legală pentru prelucrarea datelor dvs. personale?

Date cu caracter personal (articolul 6 din GDPR)

Prelucrarea necesară pentru executarea unui contract cu persoana vizată sau pentru a lua măsuri pentru încheierea unui contract
Prelucrarea necesară pentru respectarea unei obligații legale
Consimțământul persoanei vizate pentru buletine informative și marketing etc.

Partajarea datelor dvs. personale -

Datele dvs. cu caracter personal vor fi tratate ca fiind confidențiale și vor fi partajate numai cu personalul TQ necesar pentru a revizui datele, în calitate de procesatori de date, sau organisme de reglementare și evaluare externe, în scopul evaluării TQ asupra operațiunilor noastre, din motive de calitate și de reglementare .

Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de 7 ani nu mai mult decât este rezonabil necesar, pentru a îndeplini cerințele legale. Exemplele includ: în cazul oricăror reclamații / plângeri legale; în scopuri de salvgardare etc.

Furnizându-ne datele dvs. personale -

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a încheia un contract cu dvs.

Dacă nu doriți să ne furnizați datele dvs. personale, din păcate nu vom putea încheia un contract cu dvs.

Drepturile dvs. și datele dvs. personale -

Cu excepția cazului în care faceți obiectul unei scutiri conform GDPR, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs. personale:

Dreptul de a solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs.;
Dreptul de a cere să corectăm orice date cu caracter personal dacă se constată că sunt inexacte sau nu sunt actualizate;
Dreptul de a solicita data dvs. personală este șters, în cazul în care nu mai este necesară păstrarea acestei date;
Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare în orice moment, ÎN CARE CONSIMȚAREA A FOST BAZA LEGALĂ PENTRU PRELUCRAREA DATELOR, adică înscrierea la un buletin informativ sau la marketing.

Dreptul de a solicita să vă oferim datele dvs. personale și, acolo unde este posibil, de a transmite aceste date direct unui alt operator de date (cunoscut sub numele de dreptul la portabilitatea datelor), (acolo unde este cazul, adică în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ sau este necesară pentru executarea unui contract cu persoana vizată și în cazul în care operatorul de date prelucrează datele prin mijloace automate)
Dreptul, în cazul în care există un litigiu în ceea ce privește exactitatea sau prelucrarea sau datele dvs. personale, de a solicita o restricție este acordat prelucrării ulterioare.

Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde este cazul, adică atunci când prelucrarea se bazează pe interese legitime (sau îndeplinirea unei sarcini în interes public / exercitarea autorității oficiale); marketing direct și prelucrare în scopuri științifice / cercetare istorică și statistici)

Transfer de date în străinătate -

Nu transferăm date cu caracter personal în afara SEE (Spațiul Economic European)

Procesare ulterioara -

Dacă dorim să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru un scop nou, care nu este acoperit de această Notificare de confidențialitate a datelor, vă vom oferi o nouă notificare care să explice această nouă utilizare înainte de a începe procesarea și de a stabili scopurile și condițiile de prelucrare relevante.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate -

Orice modificări pe care le putem face politicii noastre de confidențialitate în viitor vor fi postate pe această pagină și, după caz, vă vor fi notificate prin e-mail. Vă rugăm să reveniți frecvent pentru a vedea actualizări sau modificări ale politicii noastre de confidențialitate.

IT vă securizează datele -

Site-ul web TQ este securizat prin certificat de securitate HTTPS și este instalată o suită de securitate pe partea de server pentru a proteja împotriva atacurilor. Copiile de rezervă automate ale site-ului și ale datelor sale sunt făcute zilnic și stocate pe server.

Cele 4 moduri în care sunt colectate datele cu caracter personal

E-mailuri de abonament
Puteți opta pentru lista de expediere TQ de pe pagina de pornire oferind o adresă de e-mail. Adresa de e-mail este apoi trimisă un e-mail pentru a confirma că dorește să opteze pentru a primi buletine informative prin e-mail de la TQ. Toate e-mailurile trimise ulterior au în orice moment o opțiune de renunțare. Este demn de remarcat faptul că nu le stocăm adresa de e-mail pe site, ci este transmisă în contul nostru mailchimp. Clientul are posibilitatea de a-și adăuga numele și prenumele dacă dorește, în caz contrar este stocat doar e-mailul său.

Formular de contact

Nume

E-mail

Locație (țară)

Mesaj

Site-ul web copiază o înregistrare a datelor de intrare în baza de date SQL a site-urilor web. Un duplicat este convertit într-un e-mail de către site și redirecționat către admin@telluriumq.com iar mie.

Dacă nu descriu o problemă tehnică, șterg copia mea imediat, Geoff se ocupă de interogare. Apoi, el poate imprima o copie a mesajelor negative și le poate folosi ca hârtie igienică, dar mi se pare puțin probabil acest x

Inregistrarea produsului

Nume

E-mail

Adresă

Număr de serie

Dealer achiziționat de la

Pretul de cumparare

Data Cumpararii

Site-ul web copiază o înregistrare a datelor de intrare în baza de date SQL a site-urilor web și numele proprietarilor și adresa de e-mail sunt adăugate la o listă de proprietari înregistrați în Mailchimp.

Magazin online

Utilizatorii pot decide să deschidă un cont TQ. Acest lucru le permite să aibă un cont de utilizator al site-ului web care stochează numele și adresa și o înregistrare a articolelor pe care le-au achiziționat și când. Astfel, clienții care revin nu trebuie să completeze datele personale de fiecare dată când cumpără și ne permite să oferim un link de descărcare la fața locului. Dacă clientul a achiziționat un produs descărcabil, cum ar fi System Disc Fișiere WAV sau MP3. Nu deține alte date financiare decât costul articolelor și un număr de identificare a tranzacției. Dacă un client nu deschide un cont, poate plăti ca oaspete, caz în care nu sunt stocate informații personale, acestea sunt colectate pur și simplu la plată și trimise la Paypal unde are loc tranzacția efectivă.

Cum să faci o reclamație -
Pentru a exercita toate drepturile, întrebările sau reclamațiile relevante, vă rugăm să sunați în primă instanță la Tel: +44 (0) 1458 251 997 sau să trimiteți un e-mail: pam@telluriumq.com

Dacă acest lucru nu rezolvă reclamația dvs. pentru satisfacția dvs., aveți dreptul de a depune o reclamație la Biroul comisarilor de informații https://ico.org.uk/concerns/ Tel: 0303 123 1113 sau la Biroul comisarului pentru informații, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshier, SK9 5AF, Anglia